Met het openbaar vervoer en de fiets

Op werkdagen

Van station Halle tot halte ‘Vlasmarkt’ op de Nijvelsesteenweg (op 4 minuten van het Bosmuseum): lijn 114 van de TEC (9 minuten bus). Uurregeling, zie: www.infotec.be of uurregeling TEC lijn 114 (114 intypen op de website van de TEC, klikken op ‘zoeken’ en datum selecteren in de kalender)

Op weekend- en feestdagen

Van station Halle tot ‘Lembeek Congo’: lijn 156 van de Lijn (17 minuten bus + 17 minuten te voet tot aan de Vlasmarktdreef, ingang bos). Opgelet: deze bus rijdt slechts om het uur. Of van station Halle tot ‘Essenbeek Mooi Vergezicht’: lijn 155 van de Lijn (15 minuten bus + 15 minuten tot ingang bos aan de Hogebermweg ‘P1’). Aangezien de TEC niet in het weekend rijdt, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer sterk beperkt. Uurregeling, zie: www.delijn.be

Hallerbos openbaar vervoer TEC 114

Er is een nieuwe halte ‘Hallerbosstraat’ aan de Arenbergstraat voor de Lijn 155. Dat is om het bos in te gaan via de Hogebermweg (parking 1).

kaart met wandeltraject halte lijn 156 ‘Lembeek Congo’ tot ‘Achtdreven’ in het bos – download
kaart met wandeltraject halte lijn 155 ‘Essenbeek Mooi Vergezicht’ tot ‘Achtdreven’ in het bos – download

Blue-bikes

Aan het station van Halle zijn Blue-bikes aanwezig zowel in het fietspunt als aan de sleutelautomaat. Van het station in Halle naar het Hallerbos is 4,9 km.
kaart met fietstraject station Halle tot Bosmuseum Hallerbos